maandag, maart 10, 2008

Compleet ander, laatste hoofdstuk

Op 11 maart vliegen we vanuit Vietnam direct op Sydney. Van daaruit starten we een kompleet nieuw hoofdstuk van onze trip, spijtig genoeg is dit al het laatste hoofdstuk. Maar alweer geen getreur, het is tot zover een superjaar geweest samen.

Na vele maanden van wild avontuur met den BMW en de Minsk hebben we nu goesting in iets anders, goesting om eigen potje te koken, geen gesleur met baggage, geen zoektocht naar kamers, afbieden... Wat we zeker willen behouden is onze onafhankelijkheid, we willen ons eigen stuur in handen hebben en niet gaan met de flow maar ons eigen goesting kunnen doen.

We attackeren Ozland, het oh zo verre continent voor een 6tal weken. Het plan is de Zuidkust van Sydney naar Perth af te reizen met een kleine zeer basic Wicked camperbusje.

3 opmerkingen:

Marco zei

Yo Tom,
Ziet er allemaal redelijk indrukwekkend uit. Heb hier even zitten zoeken achter een gastenboek, maar ik vind niks, dus dan maar hier een reactie achterlaten zeker.

Ik ben Marco, die Italiaanse-Spaanse Limburger met t Turks lief van op de vlieger :).

Hoop dat alles goed is met u, maar da zal wel zeker. Met de familie-uitbreiding en al. En het weerzien...

Anyway, laat maar es iets weten moest ge nog es in Heusden-Zolder rondhangen.

greetz,
Marco

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]