vrijdag, oktober 12, 2007

S.O.S.

Op 10 november bezoeken we een SOS kinderdorp in Kathmandu, Nepal. Zoals velen in onze vriendenkring begint ook ons vader en moederinstinct lichtekes te tintelen. We beseffen hoe belangrijk het is voor kinderen om in een warm nest op te groeien en welke invloed dit heeft op de verder ontplooiing van het kind tot snotter, puber,... Het is ook in die familiekring dat kinderen leren wat respect, delen, verantwoordelijkheid nemen,..... oppikken.

Alle kinderen hebben het recht om op te groeien in een omgeving van liefde, respect en veiligheid. Met de liefdevolle zorg van het SOS-gezin en met goede scholing hebben deze kinderen de juiste basis om te kunnen bouwen aan hun eigen toekomst. De weeskinderen die ze onder onze hoede nemen, kunnen rekenen op hun blijvende hulp. Totdat ze helemaal zelfstandig zijn en op zichzelf kunnen wonen. Het unieke concept is gebaseerd op de volgende uitgangspunten: een eigen moeder, broertjes en zusjes, een veilig huis en samen in een SOS dorp.

Wij zullen zelf een kleine bijdrage doneren aan dit dorp, maar realiseren ons dat we hiermee de wereld niet verbeteren. U kan ook door 1, 5 of 10 euro te storten een SOS familie direct steunen.

1 Euro= 1 dag eten voor het ganse SOS gezin (8 kinderen en de moeder)
5 Euro= warme winterkledij voor 2 kids
10 Euro= schoolgeld voor 1 kind/ jaar

Praktisch
Schrijf 1,5 of 10 euro (of veelvoud) direct over op het SOS-kinderdorpen rekeningnummer 310-0403455-21 met vermelding 'Tom en Ebru'. Voor meer info surf http://www.sos-kinderdorpen.be/ .

De kids danken U!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey Tom en Ebru,

jullie verhalen lezen als een trein, jullie foto's spreken boekdelen: een gelukkig stel op deze wondermooie aardkloot! Geniet intens! Wij reizen een stukje met jullie mee... Groeten, Dorien & Fabien